Ansigtszoneterapi     

Om ansigtszoneterapi
Behandling
Punkter
Indianske zoner
Knoglesystem
Sanseorganer
Den fysiske krop
Afbalancering
Ansigtsmuskler
Den psykiske krop
Kurser
Priser
Links og cv
Kontakt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Behandling

En behandling tager ca. 35-45 minutter og kombineres tit med en anden behandlingsform, så den samlede tid kommer op på en time. Jeg vælger i samråd med klientens næse en individuel æterisk olie, som jeg blander med lidt basisolie. Herefter begynder terapien med en bearbejdning af forskellige punkter, der har sammenfald med meridianerne (kroppens energibaner). Allerede her kan man få en fornemmelse af, hvilket organ der evt. er belastet.

Behandlingen fortsættes med et indiansk diagnosesystem, hvor det er muligt at fastslå, hvilket organ der er mest belastet. Denne information gemmes til senere i forløbet, hvor der mere punktuelt behandles og afbalanceres intensivt på det pågældende organ. Teorien er, at hvis man fjerner den største og værste organbelastning, så har de andre eventuelle belastninger en bedre mulighed for at opløse/helbrede sig selv.

Herefter bearbejdes knoglesystemet og alle sanseorganerne, ligesom hele den fysiske krop også bliver behandlet via ansigtet. Efter den førnævnte afbalancering på det mest belastede organ vender man tilbage til punkterne, der har meridiansammenfald og disse behandles nu med rotation og tryk. Pulsen i disse punkter - eller mangel på samme - giver også terapeuten et indblik i klientens energiniveau og -belastning. Der sluttes af med at bearbejde den psykiske krop, der integrerer hjernehalvdelene.

Ansigtszoneterapi er en så afslappende behandling, at en del næsten falder i søvn og småsnorker, men det er ikke, fordi behandlingen er kedelig! Tværtimod! Desværre kan man ikke lave denne behandling på sig selv.