Ansigtszoneterapi     

Om ansigtszoneterapi
Behandling
Punkter
Indianske zoner
Knoglesystem
Sanseorganer
Den fysiske krop
Afbalancering
Ansigtsmuskler
Den psykiske krop
Kurser
Priser
Links og cv
Kontakt

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om ansigtszoneterapi

Ansigtszoneterapi er en ny behandlingsform herhjemme, selvom der i mange år har eksisteret forskellige former for ansigtsmassage og -behandling. Rødderne hertil går over 3.000 år tilbage i tiden og findes indenfor forskellige folkefærd - primært orientalske lande som bl.a. Kina og Ægypten.

Udover at være utrolig behagelig og stærkt vanedannende er behandlingsformen også effektiv imod forskellige sygdomme og lidelser. Behandlingen er kraftigt afbalancerende for både krop og psyke. Den virker først på det psykiske og siden det fysiske.

En anden måde at bruge behandlingen på er som rynkepleje, hvor man med 2-3 ugentlige behandlinger til at starte med, kan reducere rynker væsentligt. Herefter kan man nøjes med en vedligeholdende behandling - typisk en gang om måneden.

Hvis man f.eks. har skævheder i ansigtet, er det muligt at rette disse med ansigtszoneterapi. Kranio-sakralterapi er også velegnet til dette. Jeg oplever personligt, at de to behandlingsformer er en rigtig god kombination i det hele taget, uanset hvad årsagen til behandlingen er.